Rene vinduer – få professionel vinduesvask

Vi efterlader vinduerne uden striber og pletter

Vil du gerne have rene vinduer? Så lad os klare din vinduesvask. Hos CK Hus & Have tilbyder vi vinduespolering af vinduer i bl.a. Roskilde, Frederikssund og Holbæk. Vi kommer især i private hjem, men vi polerer også vinduer for virksomheder, offentlige institutioner og boligforeninger.

Vi sætter vores kunder i første række. Derfor kan du altid forvente, at vi tager udgangspunkt i dine ønsker og behov. Vi har sans for detaljerne og lægger stor vægt på kvalitet i vores arbejde. Dermed kan du se frem til ruder uden striber og pletter.

Vinduesvask i høj kvalitet af erfarne fagfolk

Vi tilbyder både indvendig og udvendig rengøring af vinduer, og vi efterlader altid vinduerne pæne og rene. Du kan ringe efter os fra gang til gang, når der er behov, men du kan også lave en fast aftale, hvor vi kommer i aftalte intervaller. Dermed vil du altid have rene og pæne vinduer.

Hvordan få rene vinduer? Eller vinduesvask hvordan? I virkeligheden handler det om at have en ordentlig skraber med kvalitetsgummi. Der skal naturligvis ikke være hakker i gummiet. Og så skal du have nogle fnugfrie, bløde og gerne forvaskede bomuldsklude.

Vi har naturligvis noget professionelt udstyr, som gør indendørs og udendørs vask noget nemmere. Dertil kommer, at vi anvender den rette teknik og har stor erfaring med at pudse vinduer.

Få et uforpligtende tilbud på rene vinduer

Kontakt os gerne, hvis du ønsker rene vinduer, men ikke ønsker at vaske vinduer selv. Vi fortæller gerne mere om vores service og kommer med forlag til en skræddersyet løsning på professionel vinduesvask. Herefter kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud på den ønskede vinduespolering.

Kontakt os

Udfyld formularen, beskriv din opgave og vi tager ud og ser opgaven inden for 1-3 dage

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Kontakt​oplysninger

Telefon: 60 27 70 90

E-mail: kontakt@ck-husoghave.dk

Om ​firmaet

Rødkælkevej 31, 

4300 Holbæk

Klik her for rutevejledning