​Vinduespolering

​​Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller er interesseret.

Professionel vinduespudsning for private og erhverv

Få en fast aftale om vinduespolering

Skal du bruge hjælp til polering af vinduer? Hos CK Hus & Have tilbyder vi en skinnende ren vinduespudsning af alle typer vinduer.

Vi arbejder som vinduespudser for både private og erhverv i Roskilde, Frederikssund, Holbæk og omegn. Vores kundekreds dækker bl.a. over parcelhusejere, butikker, kontorhuse, institutioner, offentlige bygninger og boligforeninger.

Få en fast aftale til en god pris

Vi tilbyder pudsning af vinduer og glasfacader efter en fast aftale. Du behøver derfor ikke selv at holde øje med, om vinduerne skal pudses. Vi aftaler på forhånd hvor ofte vi skal komme, så du altid kan have skinnende rene vinduer og glasfacader.

Pudsning af vinduer kombineret med haveservice

Du kan med stor fordel vælge af kombinere din aftale omkring vinduespolering med en eller flere øvrige hus- og haveservices. Vi kan bl.a. være behjælpelige i forbindelse med hækklipning, træfældning, anlægsarbejde og rensning af fliser.

Disse services kan vi naturligvis også udføre i en fast aftale, så du selv slipper for den regelmæssige vedligeholdelse af haven eller det grønne område. Med vores hjælp kan du samle alle dine aftaler omkring hus og have ét sted.

Polering af vinduer med dine behov i fokus

Vi har altid vores kunder i første række. Derfor kan du forvente, at vinduespudsning og andet arbejde bliver udført med fokus på dine ønsker og behov. Det er vigtigt for os, at du bliver tilfreds med vores arbejde, og derfor leverer vi resultater i højeste kvalitet.

Vi har sans for detaljerne, og du vil derfor ikke kunne finde pletter eller streger på vinduerne, når vi har været forbi til pudsning af vinduer.

Hvad koster vinduespudsning?

Vores priser på polering af vinduer afhænger bl.a. af, hvor mange vinduer du skal have pudset, hvor højt oppe de er, og hvor ofte vi skal komme. Derudover afhænger prisen også af, om du ønsker at kombinere vinduespolering med en eller flere af vores andre services.

Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud med en skræddersyet og billig pris – hvad enten du har brug for polering af vinduer i privat hjem eller i virksomheden. Alt du skal gøre er at kontakte os. Vi glæder os til at hjælpe dig.

Kontakt os

Udfyld formularen, beskriv din opgave og vi tager ud og ser opgaven inden for 1-3 dage

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Kontakt​oplysninger

Telefon: 60 27 70 90

E-mail: kontakt@ck-husoghave.dk

Om ​firmaet

Rødkælkevej 31, 

4300 Holbæk

Klik her for rutevejledning