Hækklipning og beskæring af buske

Klipning af hæk for private husejere og erhvervskunder

Der er plantet mange meter hæk rundt i hele landet, og hos CK Hus & Have hjælper vi dig gerne med at klippe lige netop din hæk, hvis du har brug for professionel hjælp til arbejdet. At klippe hæk kan tage lang tid, især hvis du gerne vil have et flot og lige resultat, eller hvis hækken har vokset sig stor og bred og skal beskæres kraftigt.

Vi tilbyder professionel hækklipning og beskæring af buske for både private husejere og for en række forskellige typer erhvervskunder. Vi kører blandt andet ud og klipper hækken i private haver og i virksomheders grønne områder og udearealer i Roskilde, Frederikssund, Holbæk og omegn.

Vi kan nå høje hække og buske fra jorden af

Vi har alt det nødvendige udstyr, der skal til for at sikre dig en professionel hækklipning. Det gælder også, selvom din hæk er meget høj og svær at nå. Alle vores hækklippere er udstyret med teleskopstænger, hvilket betyder, at vi kan nå selv meget høje hække og buske fra jorden af. Det gør det væsentligt nemmere og mere sikkert, end at du selv skal stå på en stige for at klippe hækken eller busken.

Kontakt os og indhent et uforpligtende tilbud på hækklipning

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du kunne tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud med en billig pris på beskæring af hæk eller buske. Vi hjælper både private husejere, boligforeninger og virksomheder med at holde haven og de grønne arealer pæne.

Du kan med fordel vælge at indgå en fast aftale med os omkring hækklipning og andre vedligeholdelsesopgaver i haven. På den måde slipper du for selv at skulle holde øje med, om hækken trænger til at blive klippet, eller om udendørsarealet trænger til løbende vedligeholdelse. Vi kommer og udfører arbejdet med det interval og på det tidspunkt, som vi på forhånd har aftalt.

Kontakt os

Udfyld formularen, beskriv din opgave og vi tager ud og ser opgaven inden for 1-3 dage

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Kontakt​oplysninger

Telefon: 60 27 70 90

E-mail: kontakt@ck-husoghave.dk

Om ​firmaet

Rødkælkevej 31, 

4300 Holbæk

Klik her for rutevejledning