Ejendomsservice for virksomheder og boligforeninger

Få professionel hjælp til vedligeholdelsen af din bygning

Der kan være meget at se til i en virksomhed eller i en boligforening. Derfor vælger mange at ansætte en vicevært eller at få en virksomhed som vores til at udføre ejendomsservice. Hos CK Hus & Have har vi derfor stor erfaring inden for ejendomsservice, hvor vi blandt andet passer og vedligeholder ejendommens udvendige områder.

Vi tilbyder ejendomsservice for mange forskellige typer virksomheder og for boligforeninger i blandt andet Holbæk, Roskilde og Frederikssund, men også i flere andre nærliggende områder.

Når du vælger os til din opgave, så kan du altid forvente følgende:

  1. Vi har altid vores kunder i første række
  2. Vi leverer arbejde i høj kvalitet
  3. ​Vi har sans for detaljerne

Eksempler på hvad vores ejendomsservice kan dække over

Vi kan varetage mange forskellige opgaver for vores kunder. Vores ejendomsservice dækker således blandt andet over følgende opgaver:

Kontakt os og hør mere eller få et tilbud på en fast aftale

Du kan med fordel vælge at indgå en fast aftale omkring ejendomsservice med os. Det giver dig den store fordel, at du altid kan forvente, at vi kommer og udfører de aftalte opgaver inden for det interval, vi har aftalt. Du slipper med andre ord for at tænke på at passe og pleje udendørsarealerne eller at få pudset vinduerne på bygningen.

Hvis du kunne tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud på en fast aftale, eller hvis du blot har brug for vores service en enkelt gang, så er du altid mere end velkommen til at kontakte os. Fortæl os om din opgave samt dine ønsker og behov, så beregner vi en pris til dig, der matcher.

Vi har sans for detaljerne, og vi udfører altid vores arbejde i høj kvalitet. Hos os kommer din opgave og dine behov altid i første række.​

Kontakt os

Udfyld formularen, beskriv din opgave og vi tager ud og ser opgaven inden for 1-3 dage

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Kontakt​oplysninger

Telefon: 60 27 70 90

E-mail: kontakt@ck-husoghave.dk

Om ​firmaet

Rødkælkevej 31, 

4300 Holbæk

Klik her for rutevejledning