Din lokale og erfarne anlægsgartner

Få den have du går og drømmer om

​Har du fået bygget et helt nyt hus, og er det nu blevet tid til at få anlagt haven? Eller kunne du bare godt tænke dig at gøre din nuværende have mere indbydende og spændende? Evt. med masser af flotte blomsterbede, buske og træer? Uanset hvordan dine drømme ser ud, står vi hos CK Hus & Have klar til at hjælpe dig.

​Vi er en anlægsgartner med stor erfaring inden for anlægning af have og andet haveservice. Vi hjælper både private husejere og forskellige former for erhvervskunder i Frederikssund, Holbæk, Roskilde og omegn. Skal vi også hjælpe dig?

Hvilke former for anlægsarbejde kan vi udføre?

Der findes mange forskellige former for anlægsarbejde. Vi har stor erfaring inden for vores fag samt brede kompetencer. Det gør os i stand til at varetage mange forskelligartede opgaver til konkurrencedygtige priser. Det kan f.eks. være opgaver såsom:

Kontakt os og få en pris på en anlægsgartner

Kontakt os gerne for at høre nærmere om, hvordan vi kan hjælpe dig som anlægsgartner. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud med en god og billig pris, uanset om det er i et privat hjem eller i en virksomhed.

Vi ser frem til at høre fra dig. 

Kontakt os

Udfyld formularen, beskriv din opgave og vi tager ud og ser opgaven inden for 1-3 dage

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Kontakt​oplysninger

Telefon: 60 27 70 90

E-mail: kontakt@ck-husoghave.dk

Om ​firmaet

Rødkælkevej 31, 

4300 Holbæk

Klik her for rutevejledning